Aandacht voor Bergse winkeldiefstal in opsporing verzocht


Door: Redactie 112Markiezaten
Bergen op Zoom - De politie heeft dinsdagavond in Opsporing Verzocht aandacht voor een winkeldiefstal bij Douglas aan de Lombardenstraat in Bergen op Zoom. De politie heeft eerder al aandacht gevraagd voor de diefstal in Bureau Brabant. De dader is duidelijk herkenbaar op de bewakingsbeelden van de winkel.

Op 3 juli om ongeveer 13.50 uur kwam er een man binnen bij Parfumerie Douglas aan de Lombardstraat 12 in Bergen op Zoom. Een medewerkster vroeg aan de man of zij hem kon helpen, maar dat hoefde niet. De man was een minuut of 10 binnen. Toen hij vertrok ging het alarm af. De man werd echter niet meer gezien. Uit onderzoek kwam naar voren dat de man totaal vijf artikelen heeft gepakt en en in een AH tas deed. De waarde was ruim € 500,-. Het ging om huidverzorgingsproducten en geurtjes. Op camerabeelden is zichtbaar dat de man goederen weg nam en de winkel verliet. De man komt herkenbaar in beeld.

De winkeldief is een man met een normaal postuur, donker haar, donkere baard, donkere ogen. Hij droeg een donkerkleurig T-shirt, een donkerblauwe spijkerbroek en sneakers met witte zolen.

Tips
Wie kent of herkent de man op de beelden of kan iets zeggen over zijn identiteit? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Geplaatst op: 04-12-2018 20:38


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-Mail

Aandacht voor Bergse winkeldiefstal in opsporing verzocht

Aandacht voor Bergse winkeldiefstal in opsporing verzocht

Aandacht voor Bergse winkeldiefstal in opsporing verzocht

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 1962 1901LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord