Vrachtwagenchauffeur(56) overleden na zware aanrijding op de A4 bij Ossendrecht

Vrachtwagenchauffeur(56) overleden na zware aanrijding op de A4 bij Ossendrecht

Door: Redactie 112Markiezaten
Ossendrecht - Donderdagmiddag heeft er een ernstig ongeval plaats gevonden tussen twee vrachtwagens op de A4 bij Ossendrecht. De politie meldt dat een vrachtwagenchauffeur ter plaatse overleden is. De rechter rijbaan van de snelweg in de richting van Bergen op Zoom is afgesloten wegens onderzoek van de politie en het bergen van de vrachtwagens.

Het ongeval vond rond 13.25 uur plaats in de rijrichting naar Bergen op Zoom. De hulpdiensten rukten met veel materieel uit en schaalde op naar middel hulpverlening. De hulpdiensten konden voor het slachtoffers niets meer betekenen. De schade aan de twee vrachtwagens is enorm. De cabine van de ene vrachtwagen is volledig verwoest. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de aanrijding. Verder raakte niemand gewond.

De politie heeft donderdagavond bekend gemaakt dat het gaat om een 56-jarige man uit het Duitse Herne. Uit onderzoek is vast gesteld dat de 56-jarige vrachtwagenchauffeur met zijn vrachtwagen tegen de andere vrachtauto, welke in een file stilstond, is gebotst.Geplaatst op: 08-11-2018 14:44

Update op: 08-11-2018 20:35

  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-Mail

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord