Jongens (13 en 15) aangehouden na achtervolging op gestolen scooter,vuurwapen aangetroffen

Jongens (13 en 15) aangehouden na achtervolging op gestolen scooter,vuurwapen aangetroffen

Door: Redactie 112Markiezaten
Halsteren - De politie heeft maandagmiddag aan de Vogelenzang in Halsteren twee jongens aangehouden na een korte achtervolging tussen een motoragent en een scooter. In het zadel van de gestolen scooter werd een immitatievuurwapen aangetroffen.

Omstreeks 15.00 is de omgeving van de Vogelenzang opgeschrikt door een korte achtervolging tussen een motorrijder van de politie en een blauwe scooter met daarop twee personen.

De bestuurder van de scooter, al dan niet geïnstrueerd door zijn passagier, negeerde het stopteken van de politie-agent. Ter hoogte van de glasbak kwamen de motor en scooter met elkaar in aanraking en viel de scooter op zijn kant. De 13-jarige bestuurder kon direct worden aangehouden. De passagier zag kans te ontsnappen. De scooter bleek afgelopen nacht te zijn gestolen in Steenbergen.

Vuurwapen
In de laadruimte onder het zadel werd een imitatiewapen aangetroffen. Het aangetroffen vuurwapen is bijna niet van echt te onderscheiden zo schrijft de politie op facebook.

Het onderzoek naar de diefstal en achtervolging is nog in volle gang, te meer omdat vanmiddag een 15-jarige jongen zich kwam melden op het politiebureau omdat hij mogelijk ook bij deze casus betrokken is. Het vuurwapen is ter vernietiging in beslag genomen.

Geplaatst op: 05-11-2018 23:07


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-Mail

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord