Rook uit dak van pand zorgt voor brandweerinzet in Tholen

Rook uit dak van pand zorgt voor brandweerinzet in Tholen

Door: Redactie 112Markiezaten
Tholen - Op maandagavond 5 november is de brandweer van Tholen uitgerukt voor een melding van een dakbrand aan de Snelliusweg in Tholen. De flinke hoeveelheid rook die uit het dak kwam bleek afkomstig van het bedrijfsproces van de vishandel. De brandweer kon hierop weer snel terugkeren.

De melding kwam omstreeks 19:15 bij de meldkamer binnen. Deze alarmeerde direct de brandweer van Tholen. Ook de hoogwerker van de brandweer van Bergen op Zoom werd met spoed ter plaatse gestuurd. De brandweer van Tholen was in de buurt van de adres bezig met de wekelijkse oefenavond en was dus snel ter plaatse.

Als snel was voor de brandweer duidelijk dat er geen brand was in het pand. De flinke hoeveelheid rook die vooral uit het dak kwam bleek afkomstig van een bedrijfsproces van het bedrijf. Volgens een getuigen zou er in het bedrijf paling gerook worden wat de rook veroorzaakt. De hoogwerker kon daarop weer worden afbesteld. De brandweer kon na een klein half uurtje weer terugkeren. De rook uit het dak van het pand was ondertussen nog niet verminderd.

Geplaatst op: 05-11-2018 20:07


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-Mail

Rook uit dak van pand zorgt voor brandweerinzet in Tholen

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord