Quadrijder overleden ongeval in Heijningen, automobilist aangehouden

Quadrijder overleden ongeval in Heijningen, automobilist aangehouden

Door: Redactie 112Markiezaten
Heijningen - Donderdagmorgen omstreeks 07:20 uur vond er op de Markweg Zuid in Heijningen een ernstige aanrijding plaats tussen een personenauto en een quad. Via 112 werd de aanrijding bij de hulpdiensten gemeld. Politie, ambulance en een traumahelikopter zijn opgeroepen om hulp te gaan verlenen.

Een van de betrokkenen bij het ongeval, een 60-jarige man uit Willemstad, de bestuurder van de quad, is als gevolg van het ongeval om te leven gekomen. De andere betrokkene bij de aanrijding, een 46-jarige automobilist uit Fijnaart, is aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van het overtreden van artikel 6 van de Wegenverkeerswet. Dat houdt in dat hij mogelijk roekeloos rijgedrag heeft vertoond voordat de aanrijding plaatsvond. De oorzaak van de aanrijding wordt onderzocht door experts van het team Verkeersongevallenanalyse.

De familie van het slachtoffer is door de politie in kennis gesteld. De Markweg Zuid is afgesloten tot het onderzoek door de politie is afgerond. Dat gaat nog ongeveer tot het begin van de middag duren.

Geplaatst op: 11-10-2018 11:00


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-Mail

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 1962 1901LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord