Agenten onwel na aantreffen bus met resten drugsafval in Tholen


Door: Redactie 112Markiezaten
Tholen - Meerdere politieagenten die afgelopen nacht betrokken waren bij de verdachte situatie met de bestelbus bij de stoplichten in Tholen zijn later die nacht onwel geworden. De politie kreeg dankzij een oplettende melder een melding van de verdachte situatie. De politie gingen met spoed ter plaatse en trof een gestolen bestelbus aan met vermoedelijke restanten van drugsafval. Twee inzittenden uit Poortvliet, van 20 en 32 jaar oud, konden worden aangehouden.

De politie kon op de Nieuwe Postweg in Tholen de bestelbus aan de kant zetten. Bij het betreden van de bus roken de agenten een chemisch lucht en zagen dat er vloeistof uit de achterzijde van de bus lekte. De politie alarmeerde de brandweer om metingen te verrichten. Na onderzoek en metingen werd de laadruimte van de bestelbus geopend. Op de laadvloer troffen ze resten van een vloeistof aan, mogelijk afkomstig van een eerdere drugsdumping. De bus bleek bovendien begin dit jaar in Arnhem gestolen te zijn en te zijn voorzien van valse kentekenplaten. De twee inzittenden van de bus konden direct worden aangehouden en zijn overgebracht naar het politiebureau. De twee verdachten zullen vandaag worden gehoord. Het gaat om twee inwoners uit Poortvliet van 20 en 32 jaar oud.

De agenten die betrokken waren bij de melding gaven later in de nacht aan dat ze zich niet lekker voelden. Mogelijk zijn hun klachten veroorzaakt door de chemische lucht die in hun kleding/schoenen is gaan zitten. De politiemensen zijn op het politiebureau nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Zie ook:
  11-10-2018 - Verdachte situatie rondom bestelbus bij stoplichten Tholen, twee aanhoudingen    

Geplaatst op: 11-10-2018 11:02


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-Mail

Agenten onwel na aantreffen bus met resten drugsafval in Tholen

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 1962 1901LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord