Man zwaait opnieuw met (nep)vuurwapen

Man zwaait opnieuw met (nep)vuurwapen

Door: Redactie 112Markiezaten
Bergen op Zoom - De politie heeft donderdagavond omstreeks 18:15 een man aangehouden die kort daarvoor met een (vuur)wapen had lopen zwaaien. Kinderen die man met het vuurwapen zagen hebben hierop de politie ingeseind. De man is opnieuw aangehouden.

Op donderdagavond rond 18.15 uur kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat een man in de buurt van kinderen met een vuurwapen liep te zwaaien. De melding werd zeer serieus genomen en meerdere politie-eenheden trokken hun kogelwerende vesten aan en spoedden zich naar de Heiningen. Specialistische diensten werden opgeroepen om naar Bergen op Zoom te komen.

Zelfde man
Onderweg kwam de informatie dat het dezelfde man zou zijn die op 9 september was aangehouden in die omgeving. Hij liep daar toen met een wapen in zijn broeksband. Pas nadat een agent een waarschuwingsschot had gelost gaf de man zich pas over en kon hij aangehouden worden. Hij bleek een nepvuurwapen bij zich te hebben.

Arrestatieteam
De verdachte was een woning binnen gegaan. Toen de politie de omgeving afgezet had en op de aanhoudingsspecialisten wachtte kwam de man naar buiten. Hij kon direct door de surveillance-eenheden ingerekend worden. Hij had op dat moment geen wapen bij zich. De woning van de verdachte wordt onderzocht.

Zie ook:
  09-09-2018 - Politie lost waarschuwingsschot in Bergen op Zoom voor man met vuurwapen   

Geplaatst op: 13-09-2018 19:28


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-Mail

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord