62-jarige man mishandeld door buurtbewoner in Steenbergen

Door: Redactie 112Markiezaten
Steenbergen - Een 62-jarige man uit Steenbergen is zondagavond mishandeld door een buurtbewoner bij een woning aan De Laak in Steenbergen. De 62-jarige man sprak de buurtbewoner aan en kreeg zonder enige aanleiding een stomp in het gezicht. Hij raakte hierdoor licht gewond. De verdachte bleek na onderzoek onder invloed van alcohol. Hij blies 630 ug/l.

De buurtbewoner maakte aanstalten om een vechtpartij te beginnen, maar de 62-jarige man voelde daar natuurlijk niks voor. Hij vluchtte een woning in en belde direct de politie. Agenten hielden de 30-jarige vechtersbaas uit Steenbergen aan. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar heeft de man ook een blaastest moeten doen. Hij blies 630 ug/l. Dat wees uit dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Mogelijk kan dit als straf verzwarend middel werken wanneer de Officier van Justitie besluit tot vervolging over te gaan.

De aangehouden verdachte zit nog vast en zal vandaag verder gehoord worden over de mishandeling. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Geplaatst op: 09-07-2018 13:27


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-MailHeeft u een foto voor bij dit item, mail dan naar redactie@112markiezaten.nl

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord