Twee mannen slaan 41-jarige man in elkaar in Bergen op Zoom

Twee mannen slaan 41-jarige man in elkaar in Bergen op Zoom

Door: Redactie 112Markiezaten
Bergen op Zoom - Zondagavond is een 41-jarige man uit Oudenbosch in elkaar geslagen door twee mannen aan de Antwerpsestraat in Bergen op Zoom. De mishandeling vond rond 22.45 uur plaats. Even van tevoren had het groepje waar de mannen bij hoorden al beledigende dingen naar het slachtoffer geroepen. Hier had hij wat op terug gezegd en kennelijk was dat voor de twee aanleiding om de 41-jarige man in elkaar te slaan.


Van het slachtoffer is een aangifte opgenomen waarin hij bovenstaande verklaarde. Hij is lichtgewond geraakt. Tijdens de vechtpartij sprong een getuige tussenbeide en scheidde de drie mannen van elkaar. Een getuige heeft ook een verklaring afgelegd bij de politie. Nadat de getuige de vechters had gescheiden vluchtten de twee mannen.

Er zijn camerabeelden van de mishandeling, die worden door de politie uitgekeken. Op de beelden staan de daders van de mishandeling, mogelijk zijn ze herkend door een agent. Er is nog niemand aangehouden, maar de politie verwacht dit op korte termijn wel te kunnen doen.

Geplaatst op: 09-07-2018 11:22


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-Mail

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord