Politie zoekt tips na brand in schuurtje in Bergen op Zoom

Door: Redactie 112Markiezaten
Bergen op Zoom - In de nacht van zondag op maandag is de brandweer uitgerukt voor een brand in een schuurtje aan de Esdoornstraat in Bergen op Zoom. Door de brand kwamen verschillende mensen in de buurt zonder stroom te zitten. Uit onderzoek blijft dat brandstichting mogelijk de oorzaak is van de brand. De politie is daarom opzoek naar getuigen en camerabeelden.

De melding kwam rond 01.55 uur binnen bij de meldkamer. De brandweer van Bergen op Zoom rukte kort na de melding uit. Kort na de eerste melding schaalde de brandweer op naar middelbrand. Ter plaatse stand het schuurtje in brand. De brandweer kon niet voorkomen dat in de buurt gelegen transformatorhuisje van het elektriciteitsbedrijf ook vlam vatte. Door het elektriciteitsbedrijf is de stroom uitgezet zodat de brandweer op een veilige manier de brand kon bestrijden. Door het afzetten van de stroom kwamen meerdere straten zonder stroom te zitten. Rond 06.00 uur was de stroom weer hersteld.

De eigenaar van het schuurtje heeft aangifte gedaan bij de politie van brandstichting. Team Forensische Opsporing van de politie zal sporenonderzoek doen. De politie vraagt getuigen die iets gezien of gehoord hebben of dat er bewoners zijn die beschikken over camerabeelden contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Whatsapp(06-12207006). Belt u liever anoniem met de politie dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geplaatst op: 09-07-2018 10:51


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-MailHeeft u een foto voor bij dit item, mail dan naar redactie@112markiezaten.nl

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord