Pop-up Store over veiligheid in binnenstad Tholen

Door: Redactie 112Markiezaten
Tholen - Donderdagmorgen opent de Burgemeester van Tholen de Pop-up Store over (brand)veiligheid in de Binnenstad van Tholen. Een maand lang kom je in het pand aan de Eendrachtsweg 3 in Tholen alles te weten over gevaren in en om het huis en hoe je je daartegen kunt beschermen.

De Zeeland Veilig Pop-up Store is een initiatief van Veiligheidsregio Zeeland. De reizende expositie stond eerder al in Vlissingen. Als bezoeker waan je je in de Zeeland Veilig Pop-up Store in een echt huis. In zes 'kamers' krijg je op interactieve wijze onder andere uitleg over hoe je brand kunt voorkomen, wat je moet doen als er brand is en hoe je je kunt voorbereiden op andere gevaren in Zeeland.

Door middel van nieuwe technieken, zoals virtual reality, kun je zelf ervaren hoe het is om in een brandend huis te staan. Tijdens een bezoek is het mogelijk om gericht vragen te stellen aan een van de aanwezige brandweermedewerkers. Daarnaast kun je er allerlei informatieve filmpjes bekijken en worden er foto's en voorwerpen uit onder andere brandonderzoeken getoond.

De Zeeland Veilig Pop-up Store is wekelijks geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00, en blijft open tot 21 juli. Op aanvraag is een rondleiding of presentatie op maat voor groepen ook mogelijk buitenom de openingstijden. De entree is gratis.

Geplaatst op: 12-06-2018 06:49


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-MailHeeft u een foto voor bij dit item, mail dan naar redactie@112markiezaten.nl

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord