Opnieuw aanhoudingen in langlopend drugsonderzoek

Door: Redactie 112Markiezaten
Bergen op Zoom - In een langlopend onderzoek van de Dienst Regionale Recherche van de politie Zeeland-West-Brabant zijn opnieuw twee aanhoudingen gedaan. Het onderzoek richt zich op drugshandel. Eerder heeft de politie al een 35 jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden.

Naar aanleiding van resultaten die tijdens het onderzoek geboekt werden, zijn vandaag in woningen in Middelburg, Bergen op Zoom en Ossendrecht doorzoekingen gedaan onder leiding van de Rechter-Commissaris. Bij die doorzoekingen is een aanzienlijk geldbedrag in beslag genomen door het onderzoeksteam.

Er werden twee aanhoudingen verricht. Een 29-jarige vrouw uit Middelburg werd aangehouden evenals een 37-jarige man uit Bergen op Zoom. Zij zitten vast en worden later gehoord over hun betrokkenheid bij deze zaak. Meer aanhoudingen worden door de politie niet uitgesloten, het onderzoek is nog niet afgerond.

Zie ook:
  15-05-2018 - 35-jarige verdachte aangehouden uit Bergen op Zoom wegens drugshandel

Geplaatst op: 07-06-2018 18:21


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-MailHeeft u een foto voor bij dit item, mail dan naar redactie@112markiezaten.nl

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord