35-jarige verdachte aangehouden uit Bergen op Zoom wegens drugshandel

Door: Redactie 112Markiezaten
Bergen op Zoom - De politie heeft vanmorgen een 35-jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden op verdenking van drugshandel. De Dienst Regionale Recherche van de Politie Zeeland-West-Brabant is al lange tijd bezig met een grootschalig onderzoek naar drugshandel. De politie heeft in verband met dit onderzoek twee woning in Bergen op Zoom en een café in Roosendaal doorzocht. De aangehouden verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex.

In twee woningen in Bergen op Zoom zijn, in verband met dit onderzoek, huiszoekingen gedaan door agenten en de Rechter Commissaris. Ook werd in Roosendaal een café doorzocht. Bij deze doorzoeking werd door medewerkers van de Gemeente Roosendaal gecontroleerd of de vergunningen in orde waren. Hierbij zijn door de ambtenaren van de gemeente Roosendaal een aantal onregelmatigheden geconstateerd. Deze worden nog nader onderzocht. Bij de doorzoekingen werden computers, mobiele telefoons, administratie, een vuurwapen en (vermoedelijk) harddrugs in beslag genomen. De drugs worden nog getest om erachter te komen wat het precies is. Het onderzoek wordt voortgezet en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De aangehouden verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar gaan rechercheurs hem horen over zijn betrokkenheid in deze zaak.

Geplaatst op: 15-05-2018 17:09


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-MailHeeft u een foto voor bij dit item, mail dan naar redactie@112markiezaten.nl

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord