Hennepkwekerij ontmanteld in woning Bergen op Zoom

Door: Redactie 112Markiezaten
Bergen op Zoom - In een woning aan de Zuidgeest in Bergen op Zoom is vrijdagavond een hennepkwekerij aangetroffen. Politieagenten ontdekten rond 20.30 uur dat er zich in het pand een kwekerij bevond en zijn hierop de woning binnengegaan.

In de woning zijn twee personen aangetroffen, de bewoner en een 27 jarige man uit Bergen op Zoom.Beide zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en worden door rechercheurs later gehoord over hun betrokkenheid bij de hennepteelt.In totaal zijn in de woning 305 planten aangetroffen. De planten waren verdeeld over twee kweektenten, een derde kweekruimte bevond zich in de schuur bij de woning. Het elektriciteitsbedrijf heeft de woning afgesloten van het elektriciteitsnetwerk.

Harddrugs
Op last van de Officier van Justitie is een zoeking gedaan in de woning. Daar werd ook nog ruim 2 kilo (mogelijk) harddrugs gevonden en in beslag genomen. Ook de auto van een van de verdachten is in beslag genomen en meegenomen naar het bureau voor onderzoek.

Tips?
Politie, openbaar ministerie en gemeenten geven veel prioriteit aan de aanpak van hennep. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Mensen die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen worden verzocht dit door te geven aan de politie.

Geplaatst op: 10-03-2018 09:37


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-MailHeeft u een foto voor bij dit item, mail dan naar redactie@112markiezaten.nl

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord