Jongen(15) en man(26) aangehouden voor inbraak en diefstal Bergen op Zoom

Door: Redactie 112Markiezaten
Bergen op Zoom - Zondagmorgen is een 15-jarige jongen uit Libië en een 26-jarige man met een onbekende nationaliteit aangehouden. De aanhouding vond plaats op het Stationsplein in Bergen op Zoom. De twee verdachten worden verdacht van inbraak en diefstal in een schuur.

Bewoners van een woning aan de Noordzijde Zoom in Bergen op Zoom stonden vanmorgen raar te kijken toen zij twee personen uit de schuur in hun achtertuin zagen komen. Kennelijk hadden de twee verdachten daar geslapen. Nadat de mannen verjaagd zijn, wordt direct de politie gebeld. Na onderzoek bleek dat in de schuur allemaal spullen verschoven waren en ook waren dozen doorzocht. Dan blijkt dat de bewoners twee tennisrackets missen.

Omdat de mannen vermoedelijk naar het treinstation zijn gelopen, rijden opgeroepen agenten die kant op. Daar worden de verdachten inderdaad aangetroffen en aangehouden. Tijdens de fouillering op het bureau komen er nog diverse sieraden tevoorschijn die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Beide verdachten zitten nog vast voor verhoor en verder onderzoek.

Geplaatst op: 04-03-2018 15:09


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-MailHeeft u een foto voor bij dit item, mail dan naar redactie@112markiezaten.nl

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord