Twee Utrechtse mannen aangehouden met gestolen laptop

Twee Utrechtse mannen aangehouden met gestolen laptop

Door: Redactie 112Markiezaten
Bergen op Zoom - Vrijdagmorgen vroeg zijn bij het benzinestation langs de A58 twee mannen aangehouden. In hun auto lag een gestolen laptop. De laptop was gestolen bij een auto-inbraak elders in Bergen op Zoom

Agenten controleerden rond 4.00 uur twee inzittenden van een auto, die richting Roosendaal reed. Tijdens de controle ging de passagier er vandoor. Hij werd kort daarop aangetroffen en vertelde dat hij vluchtte omdat hij nog enkele bekeuringen moest betalen. Bij controle van de man bleek dat niet zo te zijn. In de auto troffen de agenten twee laptops aan, waarover de mannen ook nog eens tegenstrijdige verklaringen aflegden. De twee mannen, beiden 21 jaar en afkomstig uit Utrecht werden aangehouden en naar een politiecellencomplex gebracht.

Auto-inbraak
De laptops werden in beslag genomen. Op het politiebureau bleek dat een van de computers op woensdag jl. bij een auto-inbraak in Bergen op Zoom aan de Bemmelenberg was gestolen. Hiervan had de eigenaar van de laptop donderdagmorgen aangifte gedaan. De politie heeft het tweetal verhoord. De herkomst van de tweede laptop is nog niet bekend.

Geplaatst op: 12-01-2018 11:55

Update op: 12-01-2018 11:55

  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-Mail

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord