Twee inbrekers opgepakt na zoekactie op de Bergse Heide

Twee inbrekers opgepakt na zoekactie op de Bergse Heide

Door: Redactie 112Markiezaten
Bergen op Zoom - Dinsdagmiddag kreeg de politie een melding van en inbraak in een woning in Bergen op Zoom. Volgens de melding waren de daders overlopen door de bewoners. De politie kon na een korte achtervolging twee verdachten aanhouden. Ook de politiehelikopter en een politiehond zijn ingezet.

Als de bewoners omstreeks 15.00 uur thuiskomen, zien zij tot hun verbazing een vreemde hond in de woning lopen. Vervolgens gaan zij naar de achterzijde van hun woning en ontdekken dat er is ingebroken. Gelijktijdig nemen zij door de ramen een onbekende man waar op de oprit. Onmiddellijk rennen beiden naar de voorzijde en proberen de man vast te pakken. De verdachte weet zich echter los te rukken en rent het nabijgelegen bos in. Kort daarop zien de bewoners ook nog een vrouw lopen die bij de mannelijke verdachte lijkt te horen.

De politie die snel ter plaatse was zijn direct zoekslagen gaan maken in het bosgebied van de Bergse Heide. Hierbij werd de politie geholpen door een ruiter welke met haar paard door het bos aan het lopen was. Ook de politiehelikopter en een politiehond zijn ingezet. Na een korte achtervolging te voet kon de politie twee verdachten aanhouden. In hun voertuig worden goederen aangetroffen die uit de woning zijn weggehaald. De auto, de gestolen spullen en de hond zijn in beslag genomen. Het dier wordt tijdelijk opgevangen. De verdachten hebben een bekennende verklaring afgelegd en zitten nog vast.

Geplaatst op: 09-01-2018 22:18

Update op: 10-01-2018 10:53

  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-Mail

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord