Maandrapportage - December 2017


Door: Redactie 112Markiezaten
December 2017 is weer voorbij. In dit item blikken we terug op de bijzonderste gebeurtenissen van de afgelopen maand.

(Klik op de foto bij het item voor meer info en foto's/video van dat incident)

Twee gewonden bij frontale aanrijding Halsteren

Maandagavond 4 december even na half zeven heeft er een frontale aanrijding plaats gevonden tussen twee personenauto's op de parallelweg langs de A4 bij Halsteren. De hulpdiensten waaronder de traumahelikopter kwamen massaal ter plaatse. Een vrouw raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Meerdere bouwketen uitgebrand in Bergen op Zoom

Donderdagmorgen 7 december zijn meerdere bouwketen uitgebrand aan de Burgemeester Blomlaan in Bergen op Zoom. De brandweer schaalde op naar middelbrand en rukte met meerdere voertuigen uit. Teambrandonderzoek is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.

Twee gewonden bij auto tegen boom in Nieuw-Vossemeer

Dinsdagmorgen 12 december zijn bij een eenzijdig ongeval twee personen gewond geraakt op de Molenweg bij Nieuw-Vossemeer. De twee gewonden zijn naar een ziekenhuis gebracht. De auto raakte door de aanrijding zwaar beschadigd. De oorzaak is de gladheid van de sneeuwval.

Vrachtwagen geschaard met plastic op de Dinteloordseweg bij Steenbergen

Dinsdagmorgen 12 december is een vrachtwagen met plastic geschaard op de Dinteloordseweg tussen Steenbergen en Dinteloord. Door de gladheid raakte de vrachtwagen stuurloos en schaarde midden op de weg. De cabine van de vrachtwagen kwam hierbij op het fietspad waar op dat moment een fietser reed, deze werd op een haar na niet geraakt door de vrachtwagen.

Gewonde bij aanrijding in Halsteren, auto vliegt over vluchtheuvel

Donderdagmorgen 14 december is er een gewonde vallen bij een ongeval tussen twee auto's op de kruising Steenbergseweg met De Eendrachtweg - N286 bij Halsteren. De bestuurder, een man, is met nekklachten naar een ziekenhuis gebracht. De auto's zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.

Flink aanrijding tussen twee auto's en een vrachtwagen op de Thoolsebrug

Donderdagmiddag 14 december heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen twee personenauto's en een vrachtwagen op de Thoolsebrug bij Tholen. De hulpdiensten rukte groot uit maar uiteindelijke bleek de situatie erg mee te vallen en raakte er niemand gewond.

Gewonde bij auto in de sloot in Engelaarsdijk bij Poortvliet

Zaterdagmorgen 16 december heeft er een eenzijdig ongeval plaats gevonden in Engelaarsdijk te Poortvliet. Een auto kwam op zijn kop in de sloot terecht. Een persoon is naar het ziekenhuis gebracht over de verwondingen is niets bekend.

Jongen (17) gewond bij steekpartij in Sint-Annaland

Een 17-jarige jongen uit Sint-Annaland die in de nacht van zaterdag op zondag 24 december een ruzie tussen twee mannen op straat wilde sussen is daarbij gewond geraakt. Vermoedelijk is hij gesneden met een scherp voorwerp. De jongen hoefde zich niet door een dokter te laten behandelen.

Gewonde bij aanrijding in Steenbergen, twee voertuigen beschadigd

Dinsdagmorgen 26 december even voor half 12 zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een verkeersongeval aan de Wipstraat in Steenbergen. Twee auto's kwamen met elkaar in botsing. Een persoon is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Grote uitslaande brand in stacaravan Nieuw-Vossemeer

In de nacht van donderdag op vrijdag 29 december is op camping Mattenburg aan de Veerweg in Nieuw-Vossemeer een stacaravan tot aan de grond toe afgebrand. De vlammen waren al vanaf grote afstand te zien. Over de oorzaak is niets bekend. Er raakte niemand gewond.


Geplaatst op: 01-01-2018 11:49


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-Mail

Maandrapportage - December 2017

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord