Maandrapportage - September 2017


Door: Redactie 112Markiezaten
September 2017 is weer voorbij. In dit item blikken we terug op de bijzonderste gebeurtenissen van de afgelopen maand.

(Klik op de foto bij het item voor meer info en foto's/video van dat incident)

Vrachtwagenchauffeur aangehouden na aanrijding in Halsteren

Vrijdagmorgen 8 september is een vrachtwagenchauffeur aangehouden na een aanrijding met een personenauto op de Eendrachtsweg in Halsteren. De politie verdacht de chauffeur ervan dat hij door rood licht had gereden. Bij de aanrijding raakte één persoon gewond.

Twee schuurtjes uitgebrand in Steenbergen, politie zoekt tips

Vrijdagmorgen 8 september is de brandweer uitgerukt voor een brand aan de Seringenlaan in Steenbergen. Twee schuurtjes raakten zwaar beschadigd door de brand. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Monteur zwaargewond na ontplofte cv-ketel in hotel in Halsteren

Vrijdagmorgen 8 september is een monteur zwaargewond geraakt na dat een cv-ketel ontplofte. Dit gebeurde in het hotel De Ram aan de Steenbergseweg in Halsteren. De man is met ernstige brandwonden met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Gewonden bij kettingbotsing door lang oliespoor op A4 bij Lepelstraat

Vrijdagmiddag 8 september heeft er een kettingbotsing plaats gevonden op de A4 net voor de afslag bij Lepelstraat/Halsteren. Zeker vier auto's kwamen met elkaar in botsing. Twee personen zijn naar een ziekenhuis gebracht.

Verbrand eten zorgt voor rookontwikkeling in de Schutse te Sint-Annaland

Zaterdagavond 10 september is de brandweer van Sint-Annaland uitgerukt naar Zorgcentrum De Schutse aan de F.M. Boogaardweg in Sint-Annaland voor een automatisch brandmelding. De bewoner was bezig om iets op te warmen in een magnetron maar het eten verbrandde.

Twee gewonden bij aanrijding op de kruising Postweg/Eeweg in Tholen

Woensdagmorgen 13 september heeft er een ongeval plaats gevonden tussen twee personenauto's op de kruising Postweg/Eeweg in Tholen. Twee personen zijn naar een ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto's die flink beschadigd raakte geborgen.

Wielrenner zwaargewond en overlijd later na val bij Oud-Vossemeer

Zondagmorgen 24 september is een 74-jarige wielrenner ten val gekomen op het fietspad langs de Broekseweg bij Oud-Vossemeer. De wielrenner is zwaargewond met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De man is later in het ziekenhuis overleden.

Grote brand bij zwembadontwerper Aqua Unique in Steenbergen

Dinsdagmiddag 26 september is er een grote brand uitgebroken in een loods met kunststof aan de Drukkerij in Steenbergen. De brand woedt bij het bedrijf Aqua Unique wat zwembaden ontwerpt en maakt. De brandweer is met veel materieel ter plaatse om de brand te bestrijden. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

Schuurtje in brand op het volkstuinencomplex in Tholen

Vrijdagavond 29 september is de brandweer van Tholen en Sint-Annaland uitgerukt voor een brand aan de Koningin Julianastraat in Tholen. Er bleek een schuurtje in de brand te staan in het volkstuinencomplex. De brandweer heeft de brand geblust.Geplaatst op: 05-10-2017 20:55


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-Mail

Maandrapportage - September 2017

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord