Maandrapportage - Juli 2017


Door: Redactie 112Markiezaten
Juli 2017 is weer voorbij. In dit item blikken we terug op de bijzonderste gebeurtenissen van de afgelopen maand.

(Klik op de foto bij het item voor meer info en foto's/video van dat incident)

Auto in de sloot bij Sint-Annaland, vrouw naar het ziekenhuis

Maandagavond 3 juli heeft er rond kwart voor acht een eenzijdig ongeval plaats gevonden op de Plaatweg in Sint-Annaland. De bestuurster is naar een ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval. Uit onderzoek bleek dat de bestuurster te veel gedronken had.

Mobiele Eenheid grootschalig aanwezig bij woonwagenkamp in Bergen op Zoom

Vrijdagavond 7 juli was de politie en de Mobiele Eenheid grootschalig aanwezig bij het woonwagenkamp aan de Calandweg in Bergen op Zoom. De aanwezigheid zou te maken hebben met het feest van de motorclub Satudarah. Het woonwagenkamp was enkele uren afgesloten.

Kind gewond na botsing met slagboom in Sint-Maartensdijk, trauma ingezet

Maandagavond 17 juli is de traumahelikopter ingezet voor een ongeval op de dijk langs de Kastelijnseweg in Sint-Maartensdijk. Bij het ongeval raakte een kind gewond die naar het ziekenhuis is gebracht.

De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag 18 juli even voor kwart voor drie uitgerukt voor een melding van een persoon te water aan de Bloemdijk tussen Dinteloord en Steenbergen. De politie heeft bevestigd dat het gaat om de vermiste 71-jarige vrouw uit Dinteloord.

Man overleden bij steekincident in Bergen op Zoom, andere man zwaargewond

Zondagnacht 23 juli is een 46-jarige man overleden na een steekincident in een woning aan de Paracelsuslaan in Bergen op Zoom. Een andere man van 44 jaar raakte zwaargewond en is naar een ziekenhuis gebracht.

Brandweer blust autobrand op de Krabbenkreekweg bij Sint Philipsland

Zondagmorgen 23 juli is de brandweer uitgerukt voor een autobrand op de Krabbenkreekweg tussen Sint Philipsland en Oud-Vossemeer. De auto raakte zwaar beschadigd en moet als verloren worden beschouwd. Over de oorzaak is niets bekend.

Auto brand volledig uit op de Oud-Vossemeersedijk bij Oud-Vossemeer

Dinsdagmorgen 25 juli is een auto volledig uitgebrand op de Oud-Vossemeersedijk tussen Oud-Vossemeer en Tholen. De brandweer van Tholen ging met spoed ter plaatse om de brand te blussen.

Auto brand volledig uit op de Oud-Vossemeersedijk bij Oud-Vossemeer

De hulpdiensten zijn zondagavond 30 juli massaal uitgerukt voor een incident in een woning aan de Wilhelminastraat in Stavenisse. Een 26-jarige man dreigde zijn woning en zichzelf op te blazen. Volgens de politie dreigde hij ook om met zijn luchtbuks naar mensen te schieten die te dicht bij de woning kwamen.


Geplaatst op: 04-08-2017 21:02


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-Mail

Maandrapportage - Juli 2017

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord