Maandrapportage - Mei 2017


Door: Redactie 112Markiezaten
Mei 2017 is weer voorbij. In dit item blikken we terug op de bijzonderste gebeurtenissen van de afgelopen maand.


(Klik op de foto bij het item voor meer info en foto's/video van dat incident)

Bestelbus in brand na aanrijding in Oud-Vossemeer

Vrijdagavond 5 mei is de brandweer van Tholen uitgerukt voor een melding van een voertuigbrand aan de Dokter Renesstraat in Oud-Vossemeer. De oorzaak van de brand was een aanrijding tussen twee bestelbussen.

Gewonden bij frontale aanrijding in Bergen op Zoom

Zondagmiddag 7 mei zijn er drie gewonden gevallen bij een frontale aanrijding op de Ruytershoveweg in Bergen op Zoom. De politie heeft de weg afgesloten om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval.

Twee gewonden bij woningbrand in Bergen op Zoom, zolder verwoest

Zondagavond 7 mei heeft er een korte maar felle brand gewoed in een woning aan de Heinsiusstraat in Bergen op Zoom. Een slaapkamer en de zolder van de woning zijn door de brand verwoest. Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht met brandwonden.

Vrachtwagenchauffeur overleden bij ongeval op de A4 bij Heijningen

Vrijdagmiddag 19 mei is een vrachtwagenchauffeur overleden bij een aanrijding op de A4 bij Heiningen. Twee vrachtwagens kwamen met elkaar in botsing op knooppunt Sabina. De hulpdiensten konden niks meer voor het slachtoffer betekenen.

Aanrijding tussen vrachtwagen en auto op de Postweg bij Tholen

De hulpdiensten zijn maandagmiddag 22 mei uitgerukt voor een melding van een ongeval op de Nieuwe Postweg - N286 bij Tholen. Het is onduidelijk of er iemand gewond is geraakt. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen geborgen.

Bestuurder bekneld na aanrijding tegen boom in Stavenisse

De hulpdiensten zijn woensdagavond 24 mei even na negen uur opgeroepen voor een ongeval met beknelling aan de Rijkebuurtweg te Stavenisse. Ter plaatse bleek een bestelbusje tegen een boom te zijn gereden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht met onbekende verwondingen.

Man(47) overleden na bedrijfsongeval met heftruck in Steenbergen

Woensdagavond 24 mei is op een bedrijventerrein een 47-jarige man uit de gemeente Bergen op Zoom door een ongeval met een heftruck om het leven gekomen. Het bedrijfsongeval vond plaats bij een bedrijf aan de Franseweg in Steenbergen.

Jongeman aangehouden na dollemansrit door centrum Tholen

Vrijdagavond 26 mei is een 29-jarige man uit Waalwijk aangehouden na een dollemansrit door het centrum van Tholen. Hij kon op de haven in Tholen worden aangehouden waar de verdachte zijn auto net had geparkeerd voordat de politie ter plaatse was.

Politieman zwaargewond na val van 12 meter in Bergen op Zoom

Dinsdagavond 30 mei is bij een politieoefening aan de Klaverstraat in Bergen op Zoom een politieagent van grote hoogte gevallen. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht waar hij direct is geopereerd. Volgens de politie verkeert de agent niet in levensgevaar.

Meisje aangereden door auto op de Oostdijk in Sint Philipsland

Woensdagmiddag 31 mei is een 6-jarige meisje uit Sint Philipsland aangereden door een auto op de Oostdijk in Sint Philipsland. Het slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd en met spoed onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht over de verwondingen is niets bekend.


Geplaatst op: 08-06-2017 22:38


  Delen via Twitter   Delen via Facebook   Delen via E-Mail

Maandrapportage - Mei 2017

Hier uw banner, mail redactie@112markiezaten.nl
Zie u een ongeval, brand of veel politie ?

Bel of whatsapp dan naar onze tiplijn:

06 - 19 62 19 01



LIVE - TWITTER

112markiezaten.nl maakt gebruikt van cookies. Meer weten over cookies? Klik Hier

Akkoord